KFC Super Jimat Box

Sebagai salah satu penyedia makanan cepat saji terbesar di dunia, Kentucky Fried Chicken (KFC) dituntut sentiasa berinovasi untuk mencipta menu makanan yang lazat dan sudah tentu sesuai dengan minat pasaran.

Tidak hanya memberi tumpuan kepada ayam goreng, KFC juga menyediakan menu praktikal seperti KFC Super Jimat Box pada harga yang agak berpatutan.

Menu satu ini adalah kegemaran di kalangan ramai kerana ia dibungkus dalam box gred makanan yang simple dan boleh dimakan di tempat atau dimakan semasa di jalan.

Varian super jimat box KFC terdapat pelbagai jenis, dengan pilihan menu yang berbeza, dari Cheeze Wedges, Nuggets, Cheezy Twister, dan Zinger Burger.

Menu super jimat box biasanya mengandungi nasi hangat dan potongan ayam yang renyah.

Berikut adalah maklumat mengenai harga super jimat box KFC.

Harga KFC Super Jimat Box

KFC Super Jimat Box
KFC Super Jimat Box
Menu Isi Harga
Snacker Box Pepsi, Kentang, Ayam dan Cheezy Wedges (R) RM 9.20
Nuggets Box Pepsi, Kentang, Ayam dan 4-PC Nuggets RM 9.20
Twistter Box Pepsi, Kentang, Ayam dan Cheezy Twister RM 9.20
Signature Box Pepsi, Kentang, Ayam dan Zinger Burge RM 9.20

Sila ambil perhatian bahawa maklumat mengenai harga super jimat box KFC dan menu KFC yang lain boleh ditukar pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu, bergantung pada promosi semasa.

Selain menu super jimat box, KFC juga mempunyai senarai menu lain yang lazat. Maklumat mengenai harga menu KFC yang lain dapat Anda lihat di menu KFC dan harga terkini.

Untuk mengetahui maklumat mengenai harga menu KFC super jimat box KFC terkini, Anda boleh terus melawat cawangan KFC terdekat di bandar Anda atau mengakses laman web KFC rasmi.

The post KFC Super Jimat Box appeared first on Semakan Harga.