Harga Dinner Plate KFC

Bercakap mengenai menu ayam goreng tepung, terasa kurang afdhol jika tidak menyebut restoran KFC (Kentucky Fried Cickhen).

Restoran fast food yang diasaskan oleh Colonel Sunders di North Curbin, Kentucky, Amerika Syarikat sangat popular, kerana ia mempunyai lebih dari 26 ribu cawangan di 130 negara di dunia.

KFC mempunyai slogan yang pasti biasa di telinga Malaysia, iaitu JAGONYA AYAM yang akan membuat semua orang ketagihan dengan rasa ayam yang lazat dan enak.

Daripada banyak restoran ayam goreng, mungkin KFC adalah salah satu pesaing McDonald’s.

KFC sendiri menjual pelbagai menu makanan dan minuman. Tetapi yang paling biasa dan biasa adalah ayam goreng rangup.

Sama seperti McDonald’s, walaupun KFC bukan syarikat domestik, ia sentiasa berinovasi dengan menawarkan dan mengemas kini produk yang sememangnya sesuai dengan cita rasa orang Malaysia.

Di samping itu, tarikan utama restoran ini adalah perkhidmatan yang pantas dan memuaskan. Terutama untuk pekerja pejabat atau penduduk bandar yang sibuk sibuk. Jadi mereka boleh menjadi sangat efisien dalam menggunakan masa.

Nah, bagi orang-orang yang tidak pernah melawat kedai KFC atau hanya ingin mengetahui kemas kini harga terkini, maklumat promo dan diskaun, maka Anda berada di tempat yang betul.

Harga Dinner Plate KFC
Harga Dinner Plate KFC

Harga Dinner Plate KFC

Menu KFC yang sedang ramai orang cari adalah Dinner Plate KFC. Berikut maklumat harga dinner plate KFC terbaru.

Menu Isi Harga
Dinner Plate Combo 3 pieces of chicken, coleslaw, bun, whipped potato, drink. RM 18.60

Diskaun besar harga KFC bucket murah

Itulah maklumat harga menu dinner plate combo terkini.

The post Harga Dinner Plate KFC appeared first on Semakan Harga.